Nazaj

Zvočno uglaševanje z gongom in vodeno meditacijo ODPOVEDANO!

Povezovalec
/
Predava
Roman Stopar in Oli Lukner
Sklop
Zdrav življenjski slog
Tip dogodka
Delavnica
DatumUraDvorana
sob., 3. 02. 2018 12.00–12.50 Dvorana M3+M4
Zvočno uglaševanje z gongom (Roman Stopar) in vodeno meditacijo (Oli Lukner)
Vodena meditacija nam pomaga začutiti svoj resnični jaz, ki je ljubljen in ljubeč, poln varnosti in moči. Ljubeč odnos do sebe je temelj, na katerem lahko uspešno gradimo svoje življenje. Na tej delavnici tako povežemo valovanje izgovorjene, ljubeče misli z valovanjem zvoka v zdravilno frekvenco globoke osebne izkušnje, ki ostane. Namen takšnega uglaševanja je spomniti človeško bitje, Kdo v resnici je: čudovito, ljubljeno, svobodno bitje luči z neizmerno ustvarjalno močjo.

O Romanu Stoparju:
Roman Stopar opravlja terapevtsko delo z zdravilnim zvokom že več kot deset let. Ob spoznanju, da z zvokom v življenju številnih dosega zdravilne in kakovostne spremembe, je nadaljeval izobraževanje na tem področju, med drugim tudi na nemški Akademiji Petra Hessa, in si pridobil certifikat zvočnega terapevta. Več o njegovem delu na www.tai-ra.si.

O Oli Lukner:
Osebna in duhovna mentorica Oli Lukner se je izobraževala pri uglednih svetovnih znanstvenikih, ki povezujejo znanost z duhovnostjo. Skoraj tridesetletno intenzivno delo pri sebi je strnila v Šoli neustrašnega srca, v kateri udeležence uči o zakonih življenja, sočutju in odpuščanju. Več o njej si lahko preberete na www.zdravljenje.si in www.odpuscanje.si.

Vabljeni!
Nakup